Kahden päivän käsinrakennuskurssi

(1 tuotearvio)

115,00 

Kurssilla kokeillaan käsinrakentamista eri tekniikoilla. Ammattilaisen opeilla onnistut!

La ja su 20. – 21.1.

Klo 12 – 15.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille käsinrakentamaan savesta! Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan kurssi sopii hyvin kaikille.

Ammattilaisen ohjauksessa voit rennosti muovailla, kaulita, puristella ja pyörittää savea haluamaasi muotoon. Voit miettiä jo valmiiksi, mitä haluat savesta valmistaa tai ideoidaan yhdessä paikan päällä. On mahdollista tehdä patsaita, astioita, koriste-esineitä – mitä ikinä keksitkään! Ammattilaisen opeilla onnistut. Myös pajan apumuotteja voi hyödyntää. Voit valmistaa yhden isomman tai useamman pienemmän työn.

Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua.

Keramiikkapajalla on tilava sekä viihtyisä vastavarten rakennettu kurssitila. Lisäksi pajalta löytyy pieni taukotila kahvitteluun, johon kuuluu kahvi- ja teetarjoilu. Voit ottaa halutessasi pientä evästä mukaan. Kurssi pidetään peräkkäisinä päivinä lauantaina ja sunnuntaina klo 12 – 15.

Kaikki haluamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella, ja poltetaan uunissa käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua.

Kurssin voi myös ostaa Smartumilla. Pistä tällöin sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen haluamasi kurssipäivä ja varaudu näyttämään Smartum-todistusta keramiikkapajalla.

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, maksetaan rahat takaisin peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

1 arvio tuotteelle Kahden päivän käsinrakennuskurssi

  1. Mikko

    Oli hyvä kurssi! Ehti kokeilla monennäköistä ja hyvä oli ope.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *