Kolmen kerran keramiikkakerho

150,00 

Kurssin aikana kokeillaan monipuolisesti keramiikanteon eri tekniikoita, mm. käsinrakentelua, dreijausta ja lasitusta.

9.1. | 16.1. | 23.1.

Tiistaisin klo 18 – 21.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kurssilla kokeillaan monipuolisesti keramikaan eri tekniikoita: käsinrakentamista, halutessa dreijausta ja lasittamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan kurssi sopii hyvin kaikille ja tekemisesi muovautuu mukavasti oman kiinnostuksesi mukaan.

Voit miettiä jo valmiiksi, mitä haluat savesta valmistaa tai ideoidaan yhdessä paikan päällä. On mahdollista tehdä patsaita, astioita, koriste-esineitä – mitä ikinä keksitkään! Ammattilaisen opeilla onnistut. Myös pajan apumuotteja voi hyödyntää. Pääasia on päästä upottamaan kädet saveen, rentoutua ja muotoilla jotain mieleistä. 

Keramiikkapajalla on tilava sekä viihtyisä vastavarten rakennettu kurssitila. Lisäksi pajalta löytyy pieni taukotila kahvitteluun, johon kuuluu kahvi- ja teetarjoilu. Voit ottaa halutessasi pientä evästä mukaan. Kurssi pidetään peräkkäisinä tiistai-iltoina klo  18 – 21.

Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua.

Kaikki haluamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella, ja poltetaan uunissa käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua.

Kurssin voi myös ostaa Smartumilla. Pistä tällöin sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen haluamasi kurssipäivä ja varaudu näyttämään Smartum-todistusta keramiikkapajalla.

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, maksetaan rahat takaisin peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kolmen kerran keramiikkakerho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *