Lasten satusavi-kerho

27,00 

Hauskalla lasten kurssilla tutustutaan savesta tekemiseen satujen kautta. Kurssi sopii 5 – 8 vuotiaille.

To 4.7. klo 12 – 14
To 11.7. klo 12 – 14

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille Satutäti Helenan ja saven kanssa puuhastelun pariin!  Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja vähän savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua.

Ensimmäisellä kerralla tutustutaan Taikapölyn salaisuuteen. Kerta aloitetaan Satutäti Helenan lukemalla sadulla. Sen jälkeen kerätään yhdessä luonnosta kasveja, jotka painetaan kaulittuun savilevyyn. Näin tehdään taikalevyastia!

Toisella kerralla vieraillaan Pöllöäidin pesässä. Satutäti Helena opettaa aluksi laulun, jota lauletaan yhdessä. Sen jälkeen savesta valmistetaan pöllö!

Työt voi koristella maalaamalla pensselillä ja tuppuuttamalla värejä niiden pintaan. Sen jälkeen ne lasitetaan ja poltetaan uunissa keramiikkapajan puolesta. Valmiit työt voit hakea pajalta noin kolmen viikon kuluttua.

Aikuiset voivat kurssin aikana halutessaan tutustua keramiikkapajan puotiin, käydä kävelyllä tai kahvitella.

Mikäli maksat kurssin virikesetelillä (Edenred, Epassi, Smartum), maksa sovelluksessa ja ota yhteyttä sähköpostilla tiina@tiinamari.com ja sinut merkataan haluamallesi kurssille (katso kuitenkin, että kurssilla on tilaa).

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lasten satusavi-kerho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *