TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tilaaminen Keramiikkapaja TiinaMarin verkkokaupasta on helppoa. Lisää valitsemasi tuote/tuotteet ostoskoriin. Kun olet valmis, siirry kassalle ja valitse haluamasi maksutapa. Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi.

Otathan tilatessasi huomioon, että tuotteemme ovat käsintehtyjä ja siten uniikkeja. Tuotteissa voi esiintyä koko- ja sävyeroja, jotka kuuluvat tuotteiden luonteeseen. Kuitenkin esimerkikisi samalla kertaa tilatut tuotteet pyrimme valitsemaan mahdollisemman yhtenäisiksi.

Tällä hetkellä toimitamme vain Suomeen.
 
TILAAMINEN
Tilaus maksetaan verkkopankissa tilauksen yhteydessä, tai tilauksen lopussa ilmoitetulle pankkitilille viimeistään vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tilauksen lopullinen hinta on ilmoitettuna aina tilauksen yhteydessä. Mikäli maksu ei näy tililläni 5 arkipäivän päästä tilauksesta tilaus mitätöidään. Tilauksen mitätöinnistä tulee aina ilmoitus sähköpostiin.


TOIMITUSKULUT
Toimituskuluja perimme postimaksun verran. Postimaksu lasketaan tilauksen yhteydessä tuotteiden painon mukaan. Tuotteiden painoon on lisätty 500g pakkausmateriaaleja varten. Tuotteidemme toimitusaika on noin 5 – 9 työpäivää. Jos tuote on loppunut varastosta ja jälkitoimitetaan, toimitusaika on noin 2 – 3 viikkoa. Pyrimme postittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman pian.

Keramiikkapaja TiinaMari ei vastaa postin aiheuttamista myöhästymisistä ja siitä aiheutuneista vahingoista.
 

 
FORCE MAJEURE
Keramiikkapaja TiinaMari ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.


VAIHTO- JA PALATUSOIKEUS
Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta.
Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäiskunnossa, eli käyttämätön ja myyntikelpoinen.
Palautus on sinulle ilmaista. Ota yhteyttä valmistajaan ja kerro palautuksen syy ja sovitaan miten palautus tapahtuu. Pakettiin päälle valmistajan osoitetiedot.

Keramiikkapaja TiinaMari
Vehkamaantie 3
91930 Ala-Temmes

Hyvitämme maksamasi summan pankkitilillesi heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi.

MUUTA
Kysy rohkeasti, jos tulee kysyttävää tuotteisiin, tilaamiseen tai palautukseen liittyen:

tiina@tiinamari.com
040 557 4299