Tervetuloa keramiikkapajalle luomaan savesta uutta ja ihanaa. Uudelta Kurssit-sivultamme löytyy kaksi eri kurssia, joilla pääset ammattilaisen ohjauksessa tutustumaan saven saloihin. Sopii niin kokeneemmille kuin vasta-alkajille. Keramiikkapajalta löytyy vastarakennettu, tilava ja mukava kurssitila.

Ensimmäinen kurssi on noin kahdesti kuussa, lauantaisin klo 11 – 14. Täällä tehdään aina joka kerta vaihtuvan teeman mukaan. Kokeneemmat saavat myös halutessaan tehdä omiaan.

Toinen on heinäkuun ajan keskiviikkoisin klo 11 – 15 nonstoppina – tule milloin haluat! Kurssilla tehdään savesta lintuja tai pöllöjä. Samalla kerralla voit myös läheisessä Liisan Linnassa, kesäkahvilassa ja elämyksellissä puulinnassa.

Lisätietoa kurssit-sivulla!

Kategoriat: Yleinen

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *