Joululoman perhekerho

95,00 

Joululoman välipäivien ratoksi 2 – 3 henkilöä samalla hinnalla. Mukavaa käsinrakentelua luvassa.

28.12. | 3.1.

Klo 11 – 13.30.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille tekemään porukalla savesta! Aiempaa kokemusta ei tarvita ja kurssi sopii hyvin kaikille.

Tällä kurssilla käsinrakennetaan ja muotoillaan savea rennolla otteella.Voit miettiä jo valmiiksi, mitä haluat savesta valmistaa tai ideoidaan yhdessä paikan päällä. On mahdollista tehdä patsaita, astioita, koriste-esineitä – mitä ikinä keksitkään! Ammattilaisen opeilla onnistut. Myös pajan apumuotteja voi hyödyntää.  Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja vähän savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua!

Kaikki haluamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua.

Kurssin voi myös ostaa Smartumilla. Pistä tällöin sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen haluamasi kurssipäivä ja varaudu näyttämään Smartum-todistusta keramiikkapajalla.

Samalla kurssimaksulla mukaan pääsee 2 – 3 henkilöä. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joululoman perhekerho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *