Päivän käsinrakennuskurssi

(1 tuotearvio)

69,00 

Kursseilla voit valmistaa yhden isomman tai pari pienempää työtä. Ammattilaisen opeilla onnistut!

Ke 10.7. klo 12 – 15
La 31.8. klo 11 – 14

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille käsinrakentamaan savesta! Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan kurssi sopii hyvin kaikille.

Tällä kurssilla voit rennosti muovailla, kaulita, puristella ja pyörittää savea haluamaasi muotoon. Pääasia on päästä upottamaan kädet saveen, rentoutua ja muotoilla jotain mieleistä. Voit miettiä jo valmiiksi, mitä haluat savesta valmistaa tai ideoidaan yhdessä paikan päällä. On mahdollista tehdä patsaita, astioita, koriste-esineitä – mitä ikinä keksitkään! Ammattilaisen opeilla onnistut. Voit valmistaa yhden isomman tai useamman pienemmän työn.

Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua.

Kaikki haluamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella, ja poltetaan uunissa käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua, jolloin ne punnitaan ja peritään materiaalimaksu 7€/kg savea (Materiaalimaksu = savi + raakapoltto + lasitus + lasituspoltto).

Mikäli maksat kurssin virikesetelillä (Edenred, Epassi, Smartum), maksa sovelluksessa ja ota yhteyttä sähköpostilla tiina@tiinamari.com ja sinut merkataan haluamallesi kurssille (katso kuitenkin, että kurssilla on tilaa).

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, maksetaan rahat takaisin peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

1 arvio tuotteelle Päivän käsinrakennuskurssi

  1. Katri

    Kurssilla oli ihanan rentoa, tilat viihtyisät ja TiinaMari oli oikein hauska ja hyvän tuulinen ohjaaja. Tulin kurssille avoimin mielin ja päädyin tekemään ihanan koirapatsaan, jonka Tiinamari lasitti haluamallani värillä ja joka oli valmis noudettavaksi kolmisen viikon kuluttua. Suosittelen kyllä kurssia kaikille savesta ja keramiikasta kiinnostuneille. Tulen varmasti uudestaan 🥰

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *