Lahjakortti keramiikkakurssille

69,00 170,00 

Oivallinen elämyslahja! Lahjakortin saaja voi helposti valita haluamansa päivämäärän. Laajemmat kurssikuvaukset lukevat alla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lahjakortin saaja voi kortissa tulevalla koodilla ja saapuvan linkin kautta helposti valita itselleen sopivan kurssipäivämäärän.

Kortin saaja pääsee ammattilaisen ohjauksessa muovailemaan savea tai tutustumaan dreijaukseen. Pääasia on päästä nauttimaan käsin tekemisestä ja rentouttavasti keskittyä saven pehmeään työstämiseen. Tekniikat tulevat tutuksi.  Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kurssi suoritetaan keramiikkapajalla, tilavassa sekä viihtyisässä kurssitilassa.

Päivän käsinrakennuskurssi: Kurssilla työstetään käsin savesta. Voit tehdä oman ideasi mukaan tai ideoida yhdessä pajalla. Kaikenlaisia koriste-esineitä voi tehdä, lisäksi levytekniikalla astoita, mitä ikinä keksitkään.

Päivän dreijauskurssi: Kurssilla tutustutaan dreijaukseen, joka on kiehtovaa sekä haastavaa. Onnistumisen kokemuksia luvassa ja jokaisella kurssilaisella on oma dreija.

Kahden päivän dreijauskurssi: Tällä kurssilla mennään dreijaamisessa vähän syvemmälle ja lisäksi sorvataan, eli siistitään dreijattujen tavaroiden pohjia.

Kesäloman perhekerho: Kurssi sopii hyvin koko porukalle – samalla maksulla samasta talodesta passaa 2 henkilöä tulla nauttimaan saven kanssa tekemisestä ja touhuamisesta!

Kolmen kerran keramiikkakurssi: Kurssi järjestetään tiistai-iltaisin tammikuussa. Siellä pääsee monipuolisesti kokeilemaan keramiikan eri lajeja, halutessaan myös dreijaamista.

Kurssin ostaessasi lahjakortti lähetetään sinulle sähköisenä sähköpostiin, mistä voit helposti lähettää sen lahjansaajalle sopivana hetkenä. Lahjakortti tehdään manuaalisesti ja lähettämiseen menee yhdestä kahteen arkipäivää.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ostohetkestä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti keramiikkakurssille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *