Kahden päivän dreijauskurssi

(1 tuotearvio)

149,00 

Kurssilla tutustutaan dreijaukseen sekä sorvaamiseen ammattilaisen ohjauksessa.

2.-3.7. klo 17-20

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille tutustumaan kahdessa päivässä dreijauksen maailmaan! Aiempaa kokemusta ei tarvita ja kurssi sopii hyvin kaikille.

Kurssilla tutustutaan dreijauksen tekniikoihin ja muotoillaan savea rennolla otteella. Pääset upottamaan kätesi saveen ja nauttimaan, kun sormesi muotoilevat pyörivää savea kuin itsestään. Luvassa on mukavaa ja mieltä keventävää tekemistä! Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja vähän savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua.

Keramiikkapajalta löytyy viihtyisä taukotila kahvitteluun. Ota halutessasi pientä evästä mukaan, kahvit ja teet löytyvät meiltä.

Kaikki haluamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua.

Mikäli maksat kurssin virikesetelillä (Edenred, Epassi, Smartum), maksa sovelluksessa ja ota yhteyttä sähköpostilla tiina@tiinamari.com ja sinut merkataan haluamallesi kurssille (katso kuitenkin, että kurssilla on tilaa).

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

1 arvio tuotteelle Kahden päivän dreijauskurssi

  1. Anni

    Dreijaaminen oli hauskaa ja yllättävän palkitsevaa. Päivät olivat sopivan pituisia, ja tauolla ehti tutustua ja ihmetellä itse keramiikkapajaa. Viihdyin kurssilla hyvin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *