Päivän dreijauskurssi – tutustu dreijaukseen!

79,00 

Kurssilla tutustutaan dreijauksen kiehtovaan maailmaan rennolla otteella.

Ke 15.5. klo 18 – 21
Ma 3.6. klo 15 – 18
La 6.7. klo 11 – 14
La 24.8. klo 11 – 14

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille tutustumaan dreijaukseen! Aiempaa kokemusta ei tarvita ja kurssi sopii hyvin kaikille.

Tällä kurssilla tutustutaan dreijauksen maailmaan ja muotoillaan savea rennolla otteella. Pääset upottamaan kätesi saveen ja nauttimaan pyörivästä savesta ja dreijauksen miellyttävästä haastavuudesta. Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua.

Kaikki valmistamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua.

Mikäli maksat kurssin virikesetelillä (Edenred, Epassi, Smartum), maksa sovelluksessa ja ota yhteyttä sähköpostilla tiina@tiinamari.com ja sinut merkataan haluamallesi kurssille (katso kuitenkin, että kurssilla on tilaa).

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Päivän dreijauskurssi – tutustu dreijaukseen!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *