Perhekerho

98,00 

Kesäloman ratoksi 2 henkilöä samalla hinnalla. Mukavaa käsinrakentelua luvassa.

La 8.6. klo 10-13
Ke 10.7. klo 11-14

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa hauskalle kurssille tekemään porukalla savesta! Aiempaa kokemusta ei tarvita ja kurssi sopii hyvin kaikille.

Tällä kurssilla käsinrakennetaan ja muotoillaan savea rennolla otteella.Voit miettiä jo valmiiksi, mitä haluat savesta valmistaa tai ideoidaan yhdessä paikan päällä. On mahdollista tehdä patsaita, astioita, koriste-esineitä – mitä ikinä keksitkään! Ammattilaisen opeilla onnistut. Myös pajan apumuotteja voi hyödyntää.  Kurssille tarvitset mukaan vain mukavat ja vähän savea sietävät vaatteet meiltä löytyvän essun alle, sekä reipasta kokeilunhalua!

Kaikki haluamasi työt viimeistellään pajan puolesta haluamasi värisellä lasitteella, ja poltetaan uunissa käyttöä kestäväksi. Valmiit työt voit hakea pajalta noin neljän viikon kuluttua, jolloin ne punnitaan ja peritään materiaalimaksu 7€/kg savea (Materiaalimaksu = savi + raakapoltto + lasitus + lasituspoltto).

Mikäli maksat kurssin virikesetelillä (Edenred, Epassi, Smartum), maksa sovelluksessa ja ota yhteyttä sähköpostilla tiina@tiinamari.com ja sinut merkataan haluamallesi kurssille (katso kuitenkin, että kurssilla on tilaa).

Samalla kurssimaksulla mukaan pääsee 2 henkilöä. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan peruutusilmoituksen tullessa viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa hyvitetään puolet kurssihinnasta.

Jos haluamasi kurssipäivä on täynnä, voit ilmoittautua varalle laittamalla vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen tiina@tiinamari.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perhekerho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *