Tervetuloa meidän keramiikkakursseillemme työstämään savea rennossa ilmapiirissä! Viihtyisässä kurssitilassamme on tarjolla kursseja niin käsinrakenteluun kuin dreijaamiseen. Kursseja on monenlaisia: yhden ja kahden päivän käsinrakentelua, yhden ja kahden päivän dreijausta, käsinrakentelun perhepäivää koko poppoolle ja tammikuussa alkavaa kolmen illan viikottaista kurssia, jossa tutustutaan useaan tapaan työstää savea.

Aiempaa kokemusta ei tarvita. Voit luoda savea valmiin ideasi mukaan, tai keksitään yhdessä paikan päällä. Lapset ovat tervetulleita aikuisten seurassa. Meillä käy maksutavaksi myös Smartum, Edenred ja Epassi. Kurssit pidetään keramiikkapajallamme Ala-Temmeksellä. Tule nauttimaan antoisasta elämyksestä! 

”Kurssilla oli ihanan rentoa, tilat viihtyisät ja TiinaMari oli oikein hauska ja hyvän tuulinen ohjaaja. Tulin kurssille avoimin mielin ja päädyin tekemään ihanan koirapatsaan, jonka Tiinamari lasitti haluamallani värillä ja joka oli valmis noudettavaksi kolmisen viikon kuluttua. Suosittelen kyllä kurssia kaikille savesta ja keramiikasta kiinnostuneille. Tulen varmasti uudestaan 🥰”, – Katri.

”Dreijaaminen oli hauskaa ja yllättävän palkitsevaa. Päivät olivat sopivan pituisia, ja tauolla ehti tutustua ja ihmetellä itse keramiikkapajaa. Viihdyin kurssilla hyvin!” – Anni.